Zoeken
  • Rinke Insoles

Koude neuzen, rode handen en wangen, heerlijk! Winter genieten met Rinke Insoles - Steunzolen


gif

Lekker een frisse neus halen? Heerlijk wandelen en daarna opwarmen bij een kop warme chocolademelk zonder knie;- rug-; of voetklachten?

Dan moet je zeker orthopedische steunzolen voor je wandelschoenen aanschaffen. Ze geven jouw voeten de stabiliteit die ze nodig hebben en kunnen pijn verlichten en blessures voorkomen. Zo blijft jouw wandeling gezond en mooi!
Pijn tijdens het wandelen?


Als je eenmaal een voetafwijking hebt en deze niet behandelt, kan jou volgende wandeling overschaduwd worden door voet;- knie-; of rugpijn.

Hoewel wandelschoenen dankzij de dikke zool vaak een schokdempende functie hebben, is dit vaak niet voldoende omdat jouw lichaamshouding niet verandert. Daarom is het belangrijk om orthopedische steunzolen te dragen. Bovendien worden onze steunzolen niet alleen op maat gemaakt, maar ook voor de schoenen je. Dus heb je de optimale ondersteuning voor je volgende wandeltocht.

Andere voordelen van onze steunzolen:


  • Ontlasten het spier- en skeletstelsel

  • Compenseren een verkeerde positie van de voet

  • Verbeteren de lichaamshouding

  • Bescherm de gewrichten

  • en voorkomen pijnSteunzolen online bestellen:


Of het nu voor jouw volgende wandeltocht is of voor jouw favoriete winterschoenen - met orthopedische steunzolen op maat ben je peferct voorbereid. Maar hoe kun je onze inlegzolen online bestellen? Het is heel gemakkelijk:


  1. Ga naar onze configurator en selecteer de inlegzolen voor het type schoen waarvoor je ze nodig hebt (in dit geval moet je 'comfort' kiezen)

  2. Na enkele werkdagen ontvang je onze afdrukset, waarmee je makkelijk jouw voeten kunt opmeten en belangrijke informatie over gezondheid en sportactiviteiten kunt noteren in de bijgevoegde vragenlijst.

  3. Nadat je jouw afdrukset aan ons heeft geretourneerd, beginnen wij met het maken van jouw inlegzolen! Onze meester-orthopedisch schoenmakers zullen jouw gegevens in detail analyseren en de optimale inlegzool voor jouw voeten vervaardigen.Hoe helpen steunzolen tegen pijn?


Hoewel orthopedische inlegzolen (in tegenstelling tot voettraining) de oorzaak van het probleem niet aanpakken, worden ze wel aanbevolen door orthopedische chirurgen.


Steunzolen kunnen het best worden vergeleken met een bril: Geen van beide kan het probleem oplossen, maar ze maken het dagelijks leven wel gemakkelijker.


Dankzij een bril kunnen mensen met een verminderd gezichtsvermogen weer helder zien. Inlegzolen helpen de voeten te ondersteunen en de druk gelijkmatig te verdelen. Dit corrigeert de houding en verlicht de pijn.


Meer informatie:

www.rinke-insoles.com


#steunzolen #pijnvrijlopen

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven