Zoeken
  • Rinke Insoles

Welke schoentype moet ik kiezen?

Bijgewerkt op: 26 apr. 2021

De steunzolen verschillen voor de schoentypen wat betreft de breedte en de hoogte van de zool. Een optimaal loopgevoel is gegarandeerd voor elk schoentype! Op onze website kan je aangeven voor welke schoenen jij steunzolen wilt hebben:

  1. Categorie: Comfort schoenen

  2. Categorie: Business schoenen

  3. Categorie: Sport schoenen

Welke schoenen horen bij categorie 'comfort schoenen'?

  • Sneaker

Dit is het type schoen dat je kiest voor alle dagelijkse sneakers. Onze inlegzolen voor sneakers hebben een extra laag die zorgt voor een betere demping en meer comfort. Om die reden is de binnenzool ook iets dikker. Dit is geen probleem omdat de meeste sneakers een uitneembare binnenzool hebben. Je hoeft alleen maar de originele binnenzool van je sneaker te vervangen door onze steunzolen op maat.

  • Boots

Dit is het type schoen dat je kiest voor wandelschoenen of winterlaarzen. Onze steunzolen voor zware laarzen hebben een extra laag die zorgt voor een betere demping en meer comfort. Daarom is de binnenzool ook wat dikker.Welke schoenen horen bij categorie 'business schoenen'?

  • Nette schoenen

Je kiest dit schoentype voor alle lage schoenen zoals mocassins, loafers of ballerina's. Dit schoentype is ook het juiste voor hoge schoenen met een hak tot 10 centimeter. De inlegzooltjes voor lage schoenen zijn bijzonder dun om een optimale pasvorm te garanderen.


Belangrijk: Je hebt voor een hoge schoen gekozen? Let op: als we jouw de afdrukset toesturen, moet je op het bijliggend blad aangeven hoe hoog de hak is! Als je jouw huidige inlegzool niet uit je hoge schoen kan halen, graag merk van de schoen opschrijven of foto toesturen.


  • Veterschoenen

Je selecteert dit schoentype voor alle veterschoenen, zoals leren veterschoenen, lakschoenen of bootschoenen. Aangezien veterschoenen meestal vrij smal zijn, zal jouw op maat gemaakte steunzool door onze schoenmaker dun worden gemaakt om een optimale pasvorm te garanderen.
  • Laarsjes

Dit schoentype kies je voor alle laarzen, chelsea boots, of zelfs rijlaarzen. De steunzool op maat is extra dun.

Welke schoenen horen bij categorie 'sport schoenen'?


  • Sportschoenen

Je kan dit type schoen kiezen voor alle sportschoenen: loopschoenen, voetbalschoenen, tennisschoenen of fietsschoenen. Onze sportsteunzolen hebben een extra schuim- en gellaag, die zorgt voor extra demping en schokabsorptie tijdens het sporten. Dit zal jouw atletische prestaties verbeteren, comfort bieden en jouw voet optimaal ondersteunen. De sportschoen steunzolen kunnen gemakkelijk vervangen worden door de originele uitneembare inlegzolen. Dankzij de geïntegreerde zilverionen draden is de steunzool op maat voor sportschoenen geurneutraliserend en bacteriedodend.
#steunzolen #opmaat #comfortzolen #sportzolen #businesszolen

12 weergaven0 opmerkingen